❤️ Boulders og Omverdenen ❤️

Vi er blevet opfordret af vores personale, til at fortælle om en af de bagvedliggende ideer, der altid har drevet folkene bag Boulders, som kun meget få ved noget om.

Vi har igennem mange år støttet forskellige velgørende formål og mange andre tiltag, der betyder noget for os. Her er nogle af de seneste eksempler:

❤️ Vi donerer månedligt glemte sager til et herberg for unge mennesker samt fribilletter, så de kan komme ud og få en sjov klatredag.

❤️ Vi har lige doneret 1500 fribilletter til Operation Julegaveregn så unge forældreløse kan få en sjov klatredag i julegave.

❤️ I samarbejde med Veteranhjemmene i Danmark sponserer vi løbende fribilletter til veteraner, der er knyttet et veteranhjem, så den kan få nogle fede klatredage!

❤️ Vi har givet fribilletter og 10-turskort til diverse velgørende organisationer som Røde Kors og Red Barnet i mange år. Blandt andet til årlige juletombolar og sporadiske arrangementer.

❤️ Vi giver løbende glemt klatregrej til Idrætshøjskolen Aarhus så de kan tage på klatreture med eleverne.

❤️ Vi giver brugte klatregreb og volumes til mindre klatreforeninger, senest Ry Klatreklub.

Hvis du eller din virksomhed har et godt projekt eller en idé vil vi meget gerne høre mere fra dig og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en snak.

Tak fordi i støtter os, og giver os muligheden for at støtte andre.

Vi takker for et godt 2018 og ser frem til et bedre 2019 med meget mere af ovenstående.

Kys og kram fra din Boulder ❤️

Forrige
Forrige

Interview med en Rutebygger Ep. 2 - Jim fra Aarhus Boulders

Næste
Næste

Tips til Begyndere fra Instruktørerne i Boulders