Boulder DM 2024 i Boulders

Boulders glæder sig over at kunne annoncere, at vi er de officielle værter for det Danske Bouldering Mesterskab 2024, i et unikt samarbejde med Dansk Klatreforbund. Denne begivenhed repræsenterer det ypperste inden for konkurrenceklatring i Danmark, og det er en mulighed for at fejre sporten, dens atleter og det fællesskab, der findes omkring bouldering.

Hvem kan deltage?

Er du passioneret omkring bouldering og klar på at måle dine færdigheder mod nogle af Danmarks mest dygtige klatrere? Så er det her din chance! For at være berettiget til at deltage skal du være medlem af Klatreforbundet, enten gennem en lokal klub eller som individuelt medlem direkte tilknyttet forbundet. Dette sikrer, at alle deltagere opfylder de nødvendige standarder for sikkerhed og konkurrence.

Tilmelding og deltagelse

For at sikre din plads ved mesterskabet, er det vigtigt, at du tilmelder dig før deadline den 25. februar. Tilmeldingsprocessen, detaljeret information om begivenheden og det fulde program her. Vi opfordrer alle interesserede til at læse informationen grundigt igennem for at forstå alle krav og muligheder for deltagelse.

Ikke kun for klatrere

Mesterskabet er ikke kun en begivenhed for de aktive deltagere. Vi åbner dørene for alle, der ønsker at opleve DM i verdens fedeste sport på nært hold. Tilskuere er hjerteligt velkomne, og det er selvfølgelig gratis entré! Det er en perfekt mulighed for at samle venner og familie til en dag fyldt med spænding og underholdning klatringens tegn.

Verdensklasse rutebyg

En af højdepunkterne ved årets mesterskab er som altid arbejdet udført af de erfarne rutebyggere. Under ledelse af den anerkendte franske IFSC-rutebygger Florian Escoffier, kan du se frem til verdensklasse boulderproblemer. Det lover ikke kun en udfordring for klatrerne men også et show for alle tilstedeværende.

Oplev atmosfæren

Boulders er kendt for sin unikke atmosfære, og vi lover, at DM vil blive en oplevelse ud over det sædvanlige. Kom og støt de dygtige klatrere, nyd samværet og lad dig rive med af den energi og passion, som er essensen af bouldering.

Vi ser frem til at byde velkommen til atleter, entusiaster, og nysgerrige sjæle til et mesterskab, der fejrer det bedste inden for dansk bouldering. Sæt kryds i kalenderen, og vær en del af denne enestående begivenhed!

1. Marts: Kvalifikationer for Senior/U20 starter kl. 16.00 på Boulders Amager.
2. Marts (Morgen): Registrering for U16 & U18 kl. 08.00, efterfulgt af kvalifikationer.
2. Marts (Eftermiddag/Aften): Finaler i Boulders Hvidovre, startende med isolation for U16 & U18 kl. 14.30 og for U20 & Seniors kl. 15.15.
Pris for deltagelse: 450 kr.
Tilmeldingsfrist: 25. februar.
Du kan finde mere detaljeret information og tidsplaner ved at besøge den officielle hjemmeside.

Forrige
Forrige

Klatresession for Begyndere (60-120 minutter)

Næste
Næste

Hvad giver man en klatrer i julegave?